Telefon: (024) 525-092
e-mail: udruzenjeelizijum@gmail.com
Munkaidő: hétköznap 8-11 óráig.

Takarékoskodjon és biztosítsa önmagát ma,
hogy utódainak könnyebb legyen holnap.

Az Elizijum Szolidáris Temetkezési Segélyegyesület szolidaritásra alapozva végzi a polgárok biztosítását, illetve temetkezési segélyezését.

  • Minden 75 évnél fiatalabb polgár betagosodhat, illetve biztosítást köthet

  • Az Egyesület tagjának halála esetén hozzátartozói temetkezési segélyben részesülnek: egy évi tagság után a teljes segélyösszegre, ami 2023. január 1-étől 52.000 dinár.

  • A tagdíj havi 300 dinár, amely befizethető az Egyesület székhelyén, a terepi munkatársainknál, vagy a nyugdíjbiztosítási alap havonta levonja a nyugdíjból a tag írásos felhatalmazása alapján.

  • A biztosítási időszak az első havi tagdíj befizetésének napjával kezdődik.

  • A biztosított tagunk halála esetén, amennyiben a temetést valamelyik szabadkai temetkezési vállalat végzi a temetkezési számlát automatikusan csökkentik az Elizijum által fizetett segély összegével.

  • Amennyiben a temetkezést valamely Szabadkán kívüli temetkezési vállalat végzi, a temetkezési segélyt a temetkezési költségekről szóló számla benyújtása után 3 napon belül készpénzben kifizetjük. A számlához mellékelni kell a temetkezési vállalat által kiadott adómemóriás pénztárblokk és a halotti anyakönyvi kivonat fénymásolatát, az Elizijum tagsági könyvecskéjét, valamint annak a bankszámlának a kártya-másolatát, amelyre az átutalás történjen.

További információkért forduljon az 525-092-es telefonon, e-mailben, vagy személyesen az Egyesület irodájához,

Havi tagdíj

300 RSD

Temetkezési segély összege

52.000 RSD