Telefon: (024) 525-092
e-mail: udruzenjeelizijum@gmail.com
Munkaidő: hétköznap 8-11 óráig.

Aki szeretne az Elizijum Temetkezési Segélyegyletbe betagosodni, ezt két módon teheti meg:

         1. Az egyesület irodájában, Szabadkán a Savo Šumanović utca 2. (a Nyugdíjasegyesület épülete) alatt. A betagosodáshoz alá kell írni egy kérelmet, ki kell fizetni a 2 havi tagdíjat és bemutatni a személyi igazolványt.

         2. A terepi munkatársainknál, akiknek névsorát és elérhetőségét megtalálják egyesületünk honlapján.

         A betagosodott NYUGDÍJASOK a havi tagdíjat fizethetik készpénzben az egyesület irodájában, vagy a terepi munkatársaknál – ám sokkal egyszerűbb, ha adnak egy fölhatalmazást, hogy a tagdíjat havonta vonják le a nyugdíjukból, a nyugdíjalap révén. Ehhez a tagosodáskor be kell mutatni egy nyugdíjcsekket.

         Aki NEM NYUGDÍJAS tag, az egyedül fizeti a tagdíjat minden hónapban, vagy egy-egy hosszabb időszakra, ahogyan jobban megfelel neki. A nem nyugdíjasoknak a betagosodáskor magukkal kell hozniuk a személyi igazolványukat.

         Amennyiben valakinek nincs módja az irodába menni, vagy terepi munkatársunkkal találkozni, a tagosodást elvégezheti valamelyik rokona révén (otthon személyesen aláírva a szükséges dokumentumokat), vagy postai úton, amikor is kérnie kell a dokumentumokat, majd aláírva visszaküldi.

         Az egyesület tagjai lehetnek a Szabadkán kívüli településeken élők is.

         Köszöntjük Önt tagjaink sorában!